KOZLUK MERKEZ ANAOKULU

Vizyon: Kozluk Merkez Anaokulu; çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://manaokulu.meb.k12.tr

Adres - SELAHADDİNİ EYYÜBİ Cadde/SokakÇETİN EMEÇ Dış Kapı No146 A KOZLUK/BATMAN

Adres - SELAHADDİNİ EYYÜBİ Cadde/SokakÇETİN EMEÇ Dış Kapı No146 A KOZLUK/BATMAN

Ulaşım Ulasim toplu taşıma ve özel araçla çok rahat bir şekilde sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık :61 km ilçe merkezine uzaklık:1 km